دکتر کیوان جعفری طهرانی، رئیس امور بین الملل انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان سنگ آهن ایران از جمله افرادی است که در به ثمر نشستن این تکنولوژی نقش تعیین کننده ای داشته است.
وی در این خصوص این گونه اظهار داشت: برای انتقال کامل این تکنولوژی به ایران هنوز زمان نیاز است ولی باید تاتا استیل را متقاعد کرد تا از محل مطالبات ایران از هند بابت صادرات نفت در دولت های نهم و دهم که در یوکو ( UOCO ) بانک هند قرار دارد، در فاز اول امکان خرید محصول نهایی از طریق گشایش اعتبار اسنادی LC روپیه از طرف ایرانی برای طرف هندی و در فاز دوم بحث انتقال تکنولوژی با فاینانس از طریق مطالبات ایران را فراهم کند یعنی دقیقاً همان کاری که در مورد پروژه های فولادی ٧ گانه با چینی ها انجام شد و این پروژه ها بصورت فاینانس از محل مطالبات ایران از چین که پول مربوطه در کونلون ( KONLON ) بانک چین قرار دارد انجام گرفت.
وی ادامه داد: البته لازم به ذکر است که تاتا استیل در مورد انتقال این تکنولوژی به ایران قاعدتاً حق امتیاز طلب خواهد کرد. نکته جالب توجه این است که هنوز چینی ها وارد این جریان نشده اند اما اگر این تکنولوژی در ایران استفاده شود هر گونه سنگ آهن فاین ٠تا١٠ میلیمتر با عیار۶۲ درصد به بالا (مگنتیت سنگان) به عنوان خوراک قابل استفاده می باشد.
منبع: چیلان