مدیرعامل شرکت جامع تجارت گفت: نمایشگاه ایران متافو یکی از نمایشگاههای موفق حوزه صنعت کشور در چند سال اخیر بوده است و امسال نیز با حضور تعداد زیادی از شرکتهای فعال در حوزه فولاد و دیگر صنایع فلزی برگزار شد؛ اما در عین حال باید به این نکته نیز توجه داشت که نقطه قوت و فلسفه رشد یک نمایشگاه، حضور شرکتکنندگان جدید در هر دوره برگزاری است.
کیوان جعفری طهرانی در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین» اظهار داشت: نمایشگاه متافو امسال از نظر کمیت و تعداد شرکتکننده، نمایشگاه خوبی بود ولی آنچه به چشم میآمد این بود که تقریبا همه شرکتکنندگان، همان شرکتکنندگان دورههای قبلی بودند و کمتر شرکت جدیدی در این نمایشگاه دیده میشد.
وی در این مورد افزود: اگرچه در نگاه اول، تعداد شرکتکنندگان حاضر در یک نمایشگاه مطلوب به نظر برسد ولی واقعیت این است که فلسفه رشد و نقطه قوت یک نمایشگاه، مخصوصا نمایشگاههایی که به صورت سریالی، دورهای و سالانه برگزار میشوند، تعداد شرکتکنندگان جدیدی است که در هر دوره به آن اضافه میشوند.
جعفری طهرانی در این خصوص بیان کرد: البته اگر تعداد شرکتکنندگان در هر دوره ثابت باشد ولی درصدی از آنها را شرکتهای جدید تشکیل داده باشند، اتفاق خوبی است. زیرا عدم حضور شرکتهای قدیمی میتواند به این معنی باشد که با حضور در دورههای گذشته، به هدف خود از شرکت در نمایشگاه رسیدهاند، مشکلات خود را حل کردهاند، مشتری خود را یافتهاند و در نهایت دیگر لزومی به حضور مجدد در نمایشگاه نمیبینند؛ در مقابل شرکتهایی که حس کردهاند میتوانند مشکلات خود را با حضور در آن نمایشگاه مرتفع کنند، نام شرکت خود را به فهرست متقاضیان شرکت در دورههای جدید نمایشگاه اضافه میکنند.
مدیرعامل شرکت جامع تجارت در خصوص کیفیت نمایشگاه متافو نیز عنوان کرد: در این دوره از نمایشگاه، با توجه به شناخت قبلی که از شرکتهای حاضر در دورههای پیشین داشتم، موفق شدم در زمانی حدود دو ساعت، از همه سالنها و بیشتر غرفهها بازدید کنم و به جمعبندی لازم از نمایشگاه امسال برسم؛ این در حالی است که پیش از آمدن، تصور من از این بازدید -با این پیشفرض که بیش از ۱۰ درصد شرکتکنندگان آن جدید باشند- این بود که برای این کار و آشنایی با شرکتهای جدید، بیش از یک نیمروز زمان لازم داشته باشم!
این تحلیلگر حوزه فولاد با تاکید بر این نکته که نمایشگاه متافو در میان نمایشگاههای حوزه صنعت جایگاه قابل قبولی دارد، تصریح کرد: در هر حال با وجود مساحت قابل توجهی که این نمایشگاه در اختیار برگزارکنندگان قرار میدهد، نمیتوان عدم افزایش بیش از ۱۰ درصدی شرکتهای جدید در آن را به دلیل کمبود فضای فیزیکی دانست و این طور میتوان نتیجهگیری کرد که شرکتهای جدید فعال در حوزه صنایع فلزی، به دلیل اینکه شرایط اقتصادی ما ثابت نیست، ترجیح دادهاند که در این نمایشگاه حضور پیدا نکنند. زیرا در هر حال حضور در این نمایشگاهها، هزینههایی را برای شرکتکنندگان در بر دارد که برای آنها اهمیت دارد.
منبع: فلزات آنلاین