Notice: Undefined variable: skin in /home/kjtehrani/domains/kjtehrani.com/public_html/wp-content/themes/payar/functions.php on line 142
نمایش نوار ابزار

جنگ تجاری G5 چیست؟/ فرجام جنگ تجاری تا پایان ۲۰۱۹

یکشنبه ۵ خرداد ۱۳۹۸

◀️این کارشناس بازار جهانی سنگ آهن به موضوع نوظهوری در میان کشمکش‌های تجاری آمریکا و چین اشاره کرده و گفت: در حال حاضر وقوع جنگ تجاری بین آمریکا و چین با نام جنگ تجاری ۵‌جی (شرکت کمپانی هوآوی) شکل جدیدی به خود گرفته؛ در واقع آمریکا اصرار بر جنگی تجاری دارد که دلیل آن دستیابی سریع‌تر چین به این فناوری است. در اختیار داشتن این تکنولوژی به این معنا است که آن کشور می‌تواند نقش اول را در دنیا از نظر ارتباطات و اطلاعات ایفا کند به این دلیل که ۵ جی فقط به مسائل تصویری و صوتی بازنمی‌گردد بلکه قابلیتی ماورای تصور است که در یک جمله می‌توان به سرعت ۲۰ برابری این فناوری در مقابل ۴ جی اشاره کرد.‌ در ادامه در اختیار داشتن این تکنولوژی امکان درآمد سرانه بالایی را برای چین محقق خواهد کرد و از سوی دیگر هم امکان ایجاد مشاغل زیادی را خواهد داشت، بنابراین جنگ میان آمریکا و چین در حالی به این فناوری مربوط می‌شود که نتیجه‌ای جز وضع عوارض متعدد روی کالاهای چینی ندارد. در نقطه مقابل عکس‌العمل چین هم مقابله به مثل درخصوص کالاهای آمریکایی است و این موضوع روی بازارهای کالایی اثر مستقیمی دارد.

◀️وی افزود: واقعیت این است که در بازار کنونی اگر تقاضای سنگ آهن افزایش یافته به دلیل این است که تقاضای فولاد با رشد مواجه شده و به دلیل سیاستی است که چین در پیش گرفته که وقتی جنگی روی میز است و در واقع پرونده‌ای باز است یک پرونده دیگر را برای تولیدکننده خود تعریف نخواهد کرد؛ در واقع منظور این است که چین اقدام به خودتحریمی نمی‌کند. لذا موضوع کنترل تولید فولاد چین تا زمانی که جنگ تجاری با آمریکا در جریان باشد ارفاق‌آمیز خواهد بود. در واقع این خواسته دولت چین است که به فولادسازان ارفاق می‌کند تا آنها را وارد روند خودتحریمی نکند.

◀️این کارشناس عرصه بین‌الملل فولاد و سنگ آهن جهانی درخصوص فرجام جنگ تجاری میان آمریکا و چین که روی بازارهای سنگ آهن و فولاد جهانی نیز تاثیر‌گذار است گفت: جنگ تجاری میان این دو کشور در بلندمدت تداوم نخواهد داشت و نهایتا تا انتهای سال ۲۰۱۹ به فرجام خواهد رسید، به این معنا که جنگی فرسایشی نخواهد بود،‌ لذا یا آمریکا از موضع خود عقب‌نشینی می‌کند یا چین می‌پذیرد که کمپانی هوآوی در جنگی که در رابطه با ۵ جی رخ داده این تکنولوژی را در اختیار آمریکا هم قرار دهد و به نوعی هر دو این کشورها از این تکنولوژی به‌صورت همزمان استفاده کنند، این در حالی است که قدرت مطلق در حال حاضر به دلیل در اختیار داشتن این تکنولوژی فعلا چین است.

منبع: روزنامه دنیای اقتصاد

دیدگاه ها